VERBOUWEN

ECONSTRUCT - Geel

Wens je een aanbouw, bovenbouw of extra verdieping te realiseren aan je bestaande woning? Is het tijd om de inrichting van je woning te wijzigen en hierdoor meer ruimte te creëren? Een garage bijplaatsen? Voor al deze verbouwingen en renovaties is ECONSTRUCT uit Geel de ideale partner.

 

De laatste jaren worden meer en meer woningen gerenoveerd in houtskeletbouw. Denk hierbij vooral aan een aanbouw, een opbouw, een extra verdieping, allemaal in houtbouw. Houtskeletbouw heeft tal van voordelen. In een houtskeletbouwwoning bekom je een beter binnenklimaat wat zeer comfortabel zal aanvoelen. Houtskelet is ook minder belastend voor het milieu omdat we hout gebruiken in plaats van andere bouwmaterialen. Omdat we met houtskeletbouw luchtdicht kunnen bouwen, zal ook het energieverbruik in je woning fors dalen.

 

De bouwtijd van een woning in houtskeletbouw is veel korter dan bij de traditionele woningbouw. Omdat muren en wanden vooraf gefabriceerd kunnen worden, en de constructie dus veel sneller kan gebeuren, kan je renovatie in houtskelet zeer snel wind- en waterdicht gemaakt worden. Daardoor kan de binnenafwerking ook veel sneller plaatsvinden. Houtskeletbouw is perfect combineerbaar met de traditionele woningbouw.

 

Vaak is een bovenbouw of opbouw op een bestaande woning enkel mogelijk met houtskelet. Waarom? In veel gevallen is de bestaande fundering niet berekend op het dragen van een extra verdieping. Door het lichte gewicht van een houtskeletconstructie kan die extra verdieping wel gerealiseerd worden.

 

ECONSTRUCT biedt je een service aan van fundering tot dakwerken, inclusief de afwerking van je renovatieproject. Wij werken hiervoor samen met een team van bekwame vakmensen die volledig op mekaar afgestemd zijn zodat de werken vlot zullen verlopen. ECONSTRUCT volgt alle werken strikt op en is daarom jouw enige aanspreekpunt tijdens de volledige verbouwing.

 

Heb je renovatieplannen en wens je deze te laten uitvoeren met kwalitatieve en ecologische materialen? Neem dan contact op met ECONSTRUCT. Wij komen graag bij je langs om alles te bespreken en zullen een gedetailleerde offerte op maat voor je maken.

Houtskeletbouw, dé bouwmethode van de toekomst

ECONSTRUCT
Tjörven Ooms
Zeven Heerdgangen 6
2440 Geel
0484 / 24 04 97
to@econstruct.biz
ECONSTRUCT
Tjörven Ooms
Zeven Heerdgangen 6
2440 Geel
0484 / 24 04 97
to@econstruct.biz